Idee
icons-services-klein-PIJL
icons-services-283-2 Designing
Je product begint met een idee. Het team van FabFac heeft uitgebreide ontwerpervaring en kan helpen van idee tot productie. Laat je op onze voorbeeldpagina inspireren door de vele mogelijkheden van de machine.
icons-services-klein-PIJL
icons-services-283-3 Digitizing
In de transformatie van idee tot digitaal productiemodel moet rekening worden gehouden met de produceerbaarheid. Kijk bij onze manuals om hier meer over te leren. Als je het Digitizing pakket afneemt, nemen wij deze zorg uit handen.
icons-services-klein-PIJL
icons-services-283-4 Engineering
Nu wordt het een technisch verhaal. De machine moet weten hoe en in welke volgorde de vormen moeten worden gefreesd. Die instructies heten “toolpaths” en kunnen met software zoals CamBam worden gecreëerd. Hier is wat kennis voor nodig die te vinden is in onze manuals – of als je het Engineering pakket afneemt doen wij dit even voor je.
icons-services-klein-PIJL
icons-services-283-6 Machining
Als voorlaatste stap checken wij de toolpaths en zetten deze om in een lijst van coördinaten en machine instructies (g-code). Tenslotte moet het materiaal worden geplaatst en zijn we ready to go. De machine doet de rest van het werk. Eventuele nabewerkingen als schuren, schilderen, andere afwerkingen, transport en zelfs plaatsing door ons zijn ook mogelijk.
icons-services-klein-PIJL
icons-services-283-5